Vrei sa fii milionar?

 
1. 30 2. 20 3. 10 4. 10
Puncte 0Rspunsuri 0Corecte 0 Gresite 0
Vrei sa fii milionar?
Director Web - Promovare Site
 
Retete Culinare

Vrei sa fii milionar? Joc online de logica, cultura generala si inteligenta!

Acest joc online a fost realizat pentru voi folosind ca sursa de inspiratie celebrul joc de cultura generala denumit in anumite tari "Vrei sa fii milionar ?" iar la noi in tara din cauza inflatiei galopante din acea perioada avea denumirea de "Vrei sa fii miliardar ?". Acest joc online nu respecta intru totul regulile jocului real ci mai degraba isi propune sa va capteze atentia cat mai mult timp si nu doar sa va testeze cunostintele de cultura generala dar si sa contribuie la dezvoltarea acestora. Tocmai din aceste motive nu se joaca contra timp ba chiar mai mult aveti la dispozitie o casuta de cautare care ofera rezultatele intr-o fereastra noua ca sa puteti continua jocul. Miza jocului real era obtinerea unei sume importante de bani, miza jocului pe care noi vi-l oferim gratuit este mult mai mare si anume dezvoltarea culturii generale a jucatorilor. Aveti la dispozitie o gama larga de intrebari si raspunsuri din diverse domenii si ne ocupam in permanenta de diversificarea si dezvoltarea lor.
Va dorim succes si cat mai multe puncte !
Cautari:VSFM, miliardar in romana, vrei sa fii milionar joc online, intrebari de la vrei sa fii milionar, joc gratis vrei sa fii milionar in romana, jocul de cultura vrei sa fii milionar in romana, vreau sa fiu milionar in romana, jocuri cu vrei sa fii milionar, joc cultura generala vrei sa fii milionar, intrebari si raspunsuri la vrei sa fii milionar, intrebari din jocul vrei sa fii milionar, jocul vrei sa fi milionar in limba romana online, vrei sa fii miliardar online, intrebari miliardar vsfm, joc miliardar vsfm romaneste
Retete Culinare

Regulament

Raspuns corect = 10 puncte
Raspuns gresit = -10 puncte
Fifty-Fifty = -5 puncte
Poti folsi Fifty-Fifty de 10 ori
La -100 de puncte nu mai poti juca!(daca mai vrei sa joci, inchizi browserul si intri din nou)
Peste 1000 de puncte nu mai astepti 10 secunde
Punctele din top sunt valabile 24 ore daca nu face altcineva mai multe
Punctajul se pastreaza cat e deschis browserul sau poti sa le resetezi cu butonul de mai jos daca ai mai mult de 10 puncte.